Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015

Κύριε Πρωθυπουργέ. Στον Ήλιο της Ελλάδας, πρέπει να ανθίζουν όλα τα λουλούδια και οι καρποί της ανάπτυξης, να αφορούν όλους τους Έλληνες.


Καλημέρα Κύριε Πρωθυπουργέ.Ο λαός πιστεύει, βάση της ενημέρωσης που του προσφέρεται, ότι πρωθυπουργοί και οι περισσότεροι πολιτικοί των κομμάτων
, απολύτως συνειδητά, οδηγούν την χώρα υπηρετώντας συγκεκριμένα συμφέροντα.

Εκμεταλλευόμενοι πάντα τον λαό, μέσα από το άδικο καθεστώς, το οποίο ψευδώς ονομάζουν δημοκρατία.

Σχηματοποίησα  την  ιδέα που ‘στηρίζει’ η παρούσα σελίδα και μέσα από αυτή, σας απευθύνω αυτό το μήνυμα.

Θεωρούμε την ηθική σας υπόσταση εγγύηση, αλλά ακόμη, ικανή και αναγκαία συνθήκη, προς την διακυβέρνηση της χώρας. Εάν κάποιοι, ήταν ή είναι διεφθαρμένοι και εξυπηρετούν συνειδητά, ξένα συμφέροντα για λόγους που μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν, εσείς πρέπει σιωπηλά να τους υποχρεώστε σε συνετισμό.  Η καταγγελίες για την ύπαρξή τους και μόνο, δεν αποτελεί δικαιολογία για την πιθανή αδυναμία της αντιμετώπισης τους.Κύριε Πρωθυπουργέ, τα μόνα όπλα που έχουμε για να σωθούμε, είναι η ελπίδα και η συγκροτημένη σκέψη μας . Πρέπει να καλέσετε τεχνοκράτες και λόγιους σε μία συνδιάσκεψη, πέρα και πάνω από κομματικές σημαίες. Να εκπονηθεί, ένα πλαίσιο για την προοπτική της Ελλάδας. Να αναλυθεί, ο Βηματισμός, προς την Υλοποίηση, ενός φιλόδοξου και θαρραλέου σχεδίου ανάκαμψης της Χώρας. Είναι καιρός να δείξουμε την δύναμή μας, αλλά και τη δυναμική μας, στην υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων.   Μεταρρύθμιση παραδείγματος χάρη, είναι, όσο πιο πολλά χρήματα δίνεις στην εφορία, τόσο περισσότερα ευρώ να σου επιστρέφονται – για τους επαγγελματίες.Κύριε Πρωθυπουργέ, είστε επικεφαλής ενός κομματικού σχηματισμού, αλλά και ηγέτης, όλης της Ελλάδας.
Παρακαλώ υιοθετήστε με σθένος, την δεύτερη ιδιότητα σας.
  • Παρακαλώ να μας εμπνεύσετε προς δράση, πάντα ειρηνικά, δυναμικά και αποτελεσματικά.
  • Για να φέρουμε την αληθινή δημοκρατία στην χώρα μας, πρέπει να ενδιαφερθούμε πέρα από την εξυπηρέτηση των  ‘κολλητών’ μας.
  • Στον Ήλιο της Ελλάδας, πρέπει να ανθίζουν όλα τα λουλούδια και οι καρποί της ανάπτυξης, να αφορούν όλους τους Έλληνες.
Συμπερασματικά από τις αναρτήσεις, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για την αντιγραφή,

 
Ιωάννης Μιχαηλίδης
PageAdmin: hereprimeminister.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κοσμος εδώ

Flag Counter

Φίλοι μου, εσείς από ποιά χώρα είστε;