Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016

Ελάτε να προτείνουμε, εμείς οι πολίτες, λύσεις προς στους πολιτικούς.

Φίλες και Φίλοι.

Συχνά - Πυκνά μας λένε διαφορετικές πηγές, συνεντεύξεις, έρευνες, αναλυτές, και άλλοι, τι ακριβώς έγινε με την Ελληνική Κρίση.

Ανοίγουν ανοικτές πόρτες. Αυτό το γνωρίζουν όλοι, και από την πρώτη στιγμή. 
Μετατρέψαμε - οι πολιτικοί με την πολιτική τους - το χρέος στις τράπεζες, σε χρέος προς τα κράτη και τους λαούς των κρατών. Μέγα Λάθος, διότι το χρέος στις τράπεζες, θα μπορούσαμε να το κουρέψουμε με στήριγμα το διεθνές δίκαιο, ενώ το χρέος στα κράτη, ΟΧΙ διότι δεν υποστηρίζεται κάτι τέτοιο από το διεθνές δίκαιο, και χρειάζεται να συνηγορούν κάθε φορά τα εθνικά κοινοβούλια.

Φίλες και Φίλοι, όταν κουραστούμε να αναδημοσιεύουμε τα ίδια και τα ίδια, ας μιλήσουμε για ιδέες και προτάσεις, εξόδου από την κρίση.
Ελάτε να προτείνουμε οι πολίτες, λύσεις προς στους πολιτικούς. Στείλτε μου τη γνώμη σας, εάν σας ενδιαφέρει να την δείτε στο blog
http://hereprimeminister.blogspot.gr

Είναι μια προσπάθεια, ακομμάτιστη και με ευγενικά κίνητρα. Πιστεύω ότι δεν είναι άκομψο, αδόκιμο και εμπαθές να θέλεις με κάποιον τρόπο, να μεταφέρεις ένα κάποιο μήνυμα στην εξουσία.
Είναι πολύ περισσότερο θεμιτό να στέλνεις ένα μήνυμα στην κυβέρνηση Σου, την Νομίμως Εκλεγμένη για μια Τετραετία.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κοσμος εδώ

Flag Counter

Φίλοι μου, εσείς από ποιά χώρα είστε;